Met gepaste trots kunnen wij u melden dat Machinefabriek Barten vanaf november 2012 zijn lascertificatie conform de EN ISO15614-1 verder heeft uitgebreid.

Machinefabriek Barten definieert kwaliteit als de manier waarop onze klanten en derde partijen onze service ervaren. Naast het meten van onze performance, bestaat kwaliteit ook uit perceptie van onze kennis en kunde om in de behoeftes van onze klanten te voorzien. Om aan de gevraagde kwaliteit en  behoefte te kunnen voldoen, hebben wij onze lascertificatie conform de EN ISO15614-1 verder uitgebreid. Dit betreft zowel op persoons- als bedrijfsniveau. Vanaf heden kunnen wij lasconstructies vanaf een materiaaldikte van 3mm tot oneindig onder certificaat vervaardigen.Wij zijn trots te mogen melden dat Machinefabriek Barten vanaf juli 2010 ISO 9001:2008 gecertificeerd is.

Machinefabriek Barten streeft continue naar een perfecte levering.
Perfect leveren kan alleen door naar de klant te luisteren, aandacht voor kwaliteit en onze processen te hebben. Met deze informatie kan er continue verbeterd worden.
Om deze visie een vaste vorm te geven is in Februari 2010 gestart met het behalen van de ISO-certificering. Diverse verbeteringen zijn doorgevoerd en dit heeft geresulteerd dat binnen 5 maanden het ISO-certificaat behaald is.

000